Innowacyjne Agnesi

Historia Agnesi  rozpoczyna się w 1824 roku w Pontedassio i opowiada o prawie dwustu latach doświadczenia i miłości do makaronów.  Agnesi łączy tradycję z nowoczesną technologią dbając o najwyższą jakość pszenicy. Unikalna receptura i długi proces suszenia sprawiają, ze makaron, podczas gotowania, zachowuje swoje wartości odżywcze, doskonały smak i sprężystość.


Innowacją Agnesi jest makaron Legumi & Cereali (warzywa strączkowe i zboża), czyli połączenie mąki z żółtej soczewicy (50%) z pszenicą durum (50%). Makaron jest świetnym źródłem błonnika i białka, doskonały w diecie wegetariańskiej i wegańskiej. Zawiera 61 g węglowodanów na 100 g (podczas gdy tradycyjny makaron ma ok 72 g węglowodanów w 100 g produktu).

Dostępny w dwóch formach: grubej rurki Tortiglioni i świderka Fusilli.


Cena: 10,99 - 11,99 PLN / 400g



Autor: Redakcja
Data publikacji: 12-10-2017

KOMENTARZE

Nikt nie skomentował tej treści, bądź pierwszy.

DODAJ NOWY KOMENTARZ

Aby skomentowac treśc musisz byc zalogowany, zaloguj się lub załóż konto
 
 
Polityka prywatności
Uaktualniliśmy naszą politykę prywatności.
Twoja prywatność jest dla nas ważna, dlatego informujemy Cię o zmianach w naszej Polityce Prywatności. Aby informacje o sposobie przetwarzania Twoich danych osobowych były bardziej przejrzyste i czytelne, podzieliliśmy Politykę Prywatności na różne rozdziały. W każdym rozdziale szczegółowo opisujemy, które Twoje dane osobowe mamy i jak je przetwarzamy. Dodaliśmy też więcej informacji na temat Twoich praw – na przykład tego, jak uzyskać dostęp do swoich danych i jak powiadomić nas, abyśmy zaprzestali ich przetwarzania.

Naszą Politykę Prywatności możesz znaleźć na Glow.pl w dolnej zakładce "Polityka Prywatności". Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące Twoich danych osobowych lub chcesz się dowiedzieć, jak uzyskać dostęp do swoich danych osobowych lub je usunąć, napisz na adres e-mail: robert.krupinski@glow.pl

Zapoznaj się z Polityką Prywatności
BRAK ZGODY COOKIES