Nie wszystkie pomidory są podobne...

W 1856 roku Frnacesco Cirio był pionierem w produkcji warzyw i owoców w puszce, udoskonalając technikę apertyzacji, dzięki której problem szybko psujących się warzyw i owoców został rozwiązany. W wieku zaledwie 20 lat Francesco Cirio otworzył pierwszą fabrykę w Turynie, która zapoczątkowała światowy sukces naszej marki.


Dziś po 160 latach kontynuujemy tradycję marki Cirio. Naszą siłą są ludzie, którzy z zaangażowaniem i pasją każdego dnia dostarczają Ci to co we Włoskiej kuchni najlepsze.

Jakość Cirio to 100% włoskich pomidorów, kontrolowanych na każdym etapie produkcji. Dzięki włoskiemu słońcu i naszej pracy do Twojej kuchni trafiają wyłącznie włoskie pomidory zebrane w optymalnej fazie dojrzałości i przetwarzane krótko po zbiorach.

Inspirujące nowości Cirio na pomidorową jesień:


Sos do pizzy

Drobno pokrojone pomidory z dodatkiem ziół i przypraw śródziemnomorskich (bazylia, oregano, majeranek), tworzące pyszny, kremowy, gotowy sos do przygotowania prawdziwej, włoskiej pizzy. Wygodne opakowanie 190g w sam raz na jedną dużą pizzę.


Cena: 4,50 PLN / 190g



Autor: Redakcja
Data publikacji: 12-10-2017

KOMENTARZE

Nikt nie skomentował tej treści, bądź pierwszy.

DODAJ NOWY KOMENTARZ

Aby skomentowac treśc musisz byc zalogowany, zaloguj się lub załóż konto